Skoči na glavno vsebino

Nagovor ravnatelja

nasmeh

SKUPAJ PO POTI UČENJA DO USPEŠNEGA ŽIVLJENJA. 

 

Spoštovani učenci, učenke, starši, sodelavke, sodelavci,

za zagotovljen uspeh pri učenju, delu in marsikje v življenju je pomembna dobra mislena priprava. S tem ko se zazremo na rezultate preteklega šolskega leta, pogledam opriložnosti, ki so se pokazale v preteklem šolskem letu in se pogumno lotimo izzivov pred nami, smo šele odprti in res pripravljeni za utiranje prave poti v smeri veselja in zadovoljstva na vse področjih življenja.

Spoštovani učenci in učenke, verjamem, da boste znali odgovorno na poti v samostojnost vedoželjno uspešno raziskovati sebe in svet ob medsebojnem sodelovanju z vrstniki ter z zaupoanjem v vaše starše in učitelje. V besedah L. Watersa: “Šola je zgradba s štirimi stenami – in prihodnostjo vmes.” Pomagajte si med seboj, se podpirajtem skupaj iščite rešitve in soustvarjajte prihodnost zase in vse nas. Vi ste naša prihodnost.

Spoštovani starši, hvala za vaše zaupanje v preteklem šolskem letu, pomoč, prizadevnost, posluh in prijazno pomoč in sodelovanje v naših skupnih prizadevanjih ter iskanju rešitev in vzpostavljanju izboljšav. Le z vami skupaj smo lahko kot šola res uspešni.

Cenjene sodelavke in sodelavci, novo šolsko leto pričenjate tako kot učenci – z upanjem, željami in pogumom pred izzivi, nedvomno pa z iskrico v očeh pred vsakim novim šolskim letom. Želim vam dobro načrtovanje, pogum za nove ideje in še nadalje predanost vašemu poklicu. Učenci sledijo vaši energiji in si z vašimi iskricami pomagajo osvetliti svojo pot.

Želim vma uspešno novo šolsko leto 2022/2023.

 

Andrej Kavčič,

ravnatelj

 

 

Dostopnost