Skoči na glavno vsebino

Office 365

Splošno

Z veseljem vas obveščamo, da je tudi na naši šoli na voljo dostop do Office 365.

Osnovna šola Vide Pregarc učencem omogoča uporabo storitev Office 365.

V času trajanja izobraževanja je učencem brezplačno na voljo polna programska zbirka Office, ki vključuje programe Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher in Access. Na 5 računalnikih in 5 mobilnih napravah.

 

ArnesAAI vam omogoča uporabo enega uporabniškega imena za dostop do različnih storitev.

Rešitev Office 365 je komplet storitev in orodij, ki omogoča brezplačno sodelovanje in komunikacijo med učenci in učitelji na naši šoli. Omogoča varno mobilno delo preko različnih odjemalcev in širokega nabora spletnih brskalnikov.

Vse o povezavi storitve Arnes AAI in Office 365 se nahaja na spodnji povezavi.

https://o365.arnes.si/

 

Varna elektronska pošta

Arnes organizacijam, njihovim uporabnikom in upravičenim posameznikom omogoča uporabo elektronske pošte s sistemom za zavračanje okuženih in filtriranje/označevanje neželenih sporočil, ki je bil razvit v sodelovanju z Inštitutom Jožef Stefan. Storitev zagotavljajo z uporabo lastnih poštnih strežnikov, ki se fizično nahajajo v Arnesovih prostorih v Sloveniji.

Dodatna navodila

Prijava v sistem Oblak 365 in namestitev zbirke Office 365

 

Prenehanje dostopa do storitve Office 365

Uporabniku upravičenost do licenc poteče s prenehanjem šolanja na naši šoli (konec 9. razreda, prestop na drugo šolo, predčasno prenehanje šolanja na naši šoli). Takrat se uporabniku odvzamejo licence in uporabniško ime, vsebine uporabnika pa se brišejo.

Šola NE ODGOVARJA za morebitno izgubo podatkov ali dokumentov v oblaku med uporabo ali ob prenehanju uporabe servisa Office 365.

Vsi, ki želite pridobiti licenco izpolnite naslednji pristopni obrazec, in ga oddajte Dunji Blaznik (ali pošljite skeneranega na elektronski naslov: dunja.blaznik@osvp.si). Prijavne podatke prejmete v nekaj dneh na svoj elektronski naslov.

Dostopnost