NTC delavnice za otroke 1. – 3. razreda ter predstavitev za starše – VABILO in PRIJAVA

Spoštovani starši,

v naši šoli  se trudimo, da bi bili pedagoški pristop in metode čim bolj učinkovite, prijazne otrokom in v koraku z najnovejšimi dognanji strokovnjakov, ki se ukvarjajo z razvojem otrok. Zato v sodelovanju z NTC  Ljubljana izvajamo NTC delavnice, ki potekajo po programu  dr. Ranka Rajovića. 

Pri NTC  aktivnostih skozi igro in gibanje razvijamo otrokove miselne sposobnosti in s tem ustvarjamo osnovo za boljše in hitrejše učenje. Pri otroku razvijamo hitrost razmišljanja, sklepanja, sposobnost koncentracije in spodbujamo ustvarjalnost.

 

PROGRAM JE ODLIČNA PRIPRAVA OTROKA NA VEDNO BOLJ OBSEŽNE ŠOLSKE VSEBINE.

Pri otroku razvijamo VEŠČINE, na osnovi katerih bo pridobival znanja iz različnih področji in jih bo znal med seboj povezovati.

Da boste izvedeli več o NTC sistemu učenja in, da boste vašim otrokom tudi lažje pomagali pri samem procesu učenja in navajanju na učenje vabimo vas in vašega otroka na NTC DAN ODPRTIH VRAT- PREDSTAVITVENO, BREZPLAČNO NTC DELAVNICO, kjer se boste spoznali z NTC aktivnostmi, ki jih izvajamo na naših delavnicah skozi vse šolsko leto.

 

NTC predstavitvena delavnica bo v SREDO, 15.2.2023, ob 16.00 na OŠ VIDE PREGARC

Vabljeni  so otroci od 1 do 3. razreda.

Delavnica je namenjena otrokom, za starše pa bo v tem času predstavitev NTC programa, ciljev, prednosti in koristi NTC sistema.

Na predstavitveno delavnico se prijavite prek povezave:

 

Vabljeni!

 

 

Dostopnost