Ostanimo povezani

Drage učenke in učenci, spoštovani starši, cenjene sodelavke in sodelavci ter vsi, ki sooblikujete šolski vsakdan,

izteka se leto 2020, ki je v mnogih pogledih zelo drugačno od vsega, česar smo bili navajeni. Šolski hodniki in učilnice še vedno samevajo, pogled v svet skozi zaslon je postal nova resničnost. Pouk je bil vse od začetka pomladi tlakovan z dnevnimi izzivi, v njih smo se znašli vsi skupaj in vedno znova iskali nove, boljše načine, poti, kako se spopasti s to obliko šolanja. Kljub začetnim izzivom in negotovostjo smo s sodelovanjem, medsebojnim razumevanjem, zaupanjem in veliko požrtvovalnostjo uspeli spisati novo zgodbo učenja na daljavo. Kljub njegovim slabostim, smo se iz njega veliko naučili in spoznali tudi pozitivne vidike, po katerih kličejo sodobne generacije. Nova spoznanja bodo zagotovo ostala odlična izkušnja in vodilo skupnega sobivanja v naslednjih letih.

Najlepša zahvala staršem za zaupanje, podporo in pomoč pri vzpodbujanju otrok v času pouka na daljavo, sodelavkam in sodelavcem za ustvarjalnost, prizadevnost in požrtvovalnost v delu, ki mu čez dan ni bilo nikoli videti konca, učenkam in učencem pa za ves trud, prilagodljivost in izkazano odgovornost do lastnega znanja in napredka.

V novem letu še posebej vam, učenke in učenci, želim čim hitrejšo vrnitev v šolske klopi, med svoje sošolke, sošolce in učitelje, da boste ponovno lahko skupaj ustvarjali prihodnost, tkali prijateljstva in sledili vsem svojim sanjam in ciljem. Vsem skupaj pa želim zdravja, veselja in čim prejšnjo vrnitev v normalni vsakdan.

Srečno!

Andrej Kavčič, v.d. ravnatelja

 

 

Dostopnost