Obvestilo o ponovnem odprtju šol

Spoštovani starši!

V ponedeljek, 1. 6. 2020, bomo predvidoma spet odprli šolo za učence od 4. do 5. razreda, 3. 6.  2020 pa še za učence 6. – 8. razreda. Ker bomo delo prilagodili, vas prosimo, da nam za lažjo organizacijo sporočite, ali imate kakršenkoli zadržek, da otrok ne bi mogel priti v šolo. Prosimo, da nam zadržek sporočite (razredniku) do 29. 5. 2020 do 10.00. Pri organizaciji pouka bomo upoštevali priporočila NIJZ in ZRSŠ. Prosimo vas, da v šolo ne vstopate, otroke bo pri vhodu prevzel učitelj in jih pospremil v razred. Prosimo vas tudi, da nam sporočite, ali bo otrok obiskoval jutranje varstvo, podaljšano bivanje in ali bo imel vse prijavljene obroke v šoli. Prosimo vas, da zagotovite, da so otroci zdravi in da niso bili v stiku z okuženimi osebami.

Če dvomite o zdravstvenem stanju otroka, se posvetujte z otrokovim pediatrom. Pošiljamo vam še sklepe RSK za pediatrijo, če vam bodo v pomoč. V vsakem primeru lahko individualno pokličete v šolo ali se pogovorite z razrednikom.

Interesnih dejavnosti in izbirnih predmetov zaenkrat še ne bomo izvajali, saj želimo, da prihaja do čim manj stikov med učenci iz različnih skupin.

Prosimo vas tudi za razumevanje ob omejitvah. Upoštevajte prilagojen hišni red in pravila šole.

Lep pozdrav,

mag. Katja Arzenšek Konjajeva, ravnateljica

Morda vam bo všeč tudi...